16 inch

DNRT 225/45/R16

Artikel 3 van 7
€ 145,00 (inclusief btw)
Voorraad 93 stuks

Interstate Race DNRT S 225/45/R16 

Deze Sprint versie van de Interstate band is in overleg met DNRT geproduceerd met een zachter compound voor meer grip tijdens droge en natte omstandigheden. Uiteraard betekent dit ook dat de banden iets sneller zullen slijten dan de Endurance Spec banden. 

De Interstate Race DNRT is ontwikkeld in samenwerking met de grootste West-Europesche race organisatie. Men wilde een betaalbare race band die onder alle omstandigheden boven gemiddeld presteert en duurzaam is, om de kosten van autosport zoveel mogelijk binnen de perken te houden.

De Interstate Race band is extra verstevigd aan de zijkanten om overhellen te voorkomen en een stabiele feedback te kunnen geven.

Het aangebrachte race profiel zorgt optimaal voor afvoer van water maar onder droge omstandigheden ook voor het maximaal aantal mm's rubber op de baan. Daarnaast is de band ook goedgekeurd voor de openbare weg dus ook onderweg naar het circuit voor de trackday is de band uitermate geschikt.

Kort samen gevat een perfecte all rounder. Deze maat is speciaal geschikt voor de BMW Compact 318Ti Cup Auto's en BMW E36 325i Ooperon tourwagens.

© 2015 - 2024 Track Tires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel